Sunday, 22 July 2012

Nak org sayang kite??

Assalamualaikum..

Dh lama aku biarkan diar nie berhabukk.. fuuhhh aku tiup ckit supaya nmpk lebih cantik.. hekhek.. skrg aku agk bizy dgn job bru.. mklum la bln 9 nie de program yg dianjurkan oleh company aku an.. hope program ni berlngsung dgn jayanya.. kembli ke tajuk post aku..

semua org xske ble dri dibenci btl x?? klu blh nk elakkn perkra benci membenci nie.. sbb dr benci nnt bertmbhnye musuh.. jd blh try cbe tgk tips nie.. sama2 kte amalkn k??

--> Bila bangun tidur pada pagi hari sebelum ke bilik air, letakkan kedua-dua ibu jari tangan ke langit-langit, baca surah Tiga Kul sekali, dan ayat Qursi sekali dan sapukan hujung ibu jari kanan ke tapak tangan kiri dan ibu jari kiri disapukan plak pada tapak tangan kanan.


-->Gosok kudua-dua tapak tangan tersebut sebanyak 3 kali and then sapukan ke muka macam korang nak tampal bedak kat muka sambil baca Selawat Nabi 3 atau 7 kali. 

okey selesai mudah kan?? Insya Allah, dengan praktikkan benda ni, orang yang benci dekat korang akan sayang kat korang and kalau korang ada menyampah kat seseorang, korang plak akan sayang kat diorang. Haaaaa, bila dah takde perasaan saling benci membenci ni, dapat la  elakkan dosa pada orang lain malah dapat pahala plak sebab saling menyayangi antara satu sama lain. Wallahualam..

No comments:

Post a Comment

Penyerang / Penasihat