Friday, 6 July 2012

SeTtle :0

Assalamualaikum..

Okey Selesai.. tp satu jerk aku xsuke org menyebok kisah aku.!! hak aku lah nk tulis apa kat Blogger kesygn aku.. janji aku xde usik kain spe2.. korg kisah hidup aku jd aku letak la!! bkn mengaibkan korg la!! sepatutnya xperlu tersa bcoz statement aku xde mention nma sespe, owh mungkin korg think-think n benda tu jd kot! btw semua dah selesai.. yg ada nama korg aku xde bururk2 kn pon.. xde aku TULIS ITU INI.. cuma xsyok la org dok halang aku nak tulis itu ini kat blog kesygn aku nie.. eeyy.. xsuke xsuke.. KORG SETUJU KE KALAU ORG SOUND KORG SEBB DIARI ON9 KORG nie?? xkan??? cube tgk aku rasa yg nie je aku mention TERINGAT KISAH DULU_DULU .. hurm.. xpe la dah selesai pn wlupn aku thu masih ada ketidakpuasan dlm hati deorg.. lpas nie deorg pn dh setuju anggap je la xknal.. tp jauh disudut hati aku, bg aku masih kwn.. sbb aku bkn la jenis yg berdendam.. aku terima segala takdirnya.. xperlu marah xperlu dendam xperlu benci sbb ALLAH maha mengetahui.. membenci maksudnya kte menentang segala takdir-NYA ..

MY CHENTA HATi..

Thanx dear bcoz coming semlm.. wlupn cyunx org nie dlm penat, sggup dtg.. mana taknya gler ke hape!! blik2 kejew trus dtg manjung, semata2 menghadap benda yg tah apa2.. kwn aku pn gelak tau hal remeh nie pon blh jd mcm nie.. haiyak LIKE KIDS!!!  I LOVE YOU SAYANG.. THANX sbb awk sentiasa ada kat sisi org.. susah senang org awk ada.. org hope kita akn kekal hingga ke akhir hayat.. MISI awk pon dh berjalan lancar.. cri duit bnyk2 ye nak KAWEN cepat.. hehehe.. xsbr la YUNX.. kan awk dh geram cpat2 k mENIKAh.. huhu.. LOVE YOU lah.. Mama & Ayah dh setuju, Abah & Mak dh terima, atok jgn ditny okey jerk.. so!! kte jgn conteng arang kat muka deorg ye syg..

NIA

hahaha.. kawan aku yg sorg nie mmg pelik.. dye pny perasaan kuat.. tetbe jerk ada at kdai tu semlm.. aku xajk pon.. tetbe dye & laki dye ada kat cna n mcg aku ajk lepak.. alang2 menyeluk pekasam.. ha tgkkn je la wayang free.. haha.. pe yg ko & bf ko nilai mungkin la.. :)))

k lah jumpa lg diari On9.. nurkilan
WAWA ZULKIFLI

No comments:

Post a Comment

Penyerang / Penasihat