Friday, 16 September 2011

BeTul kE??


Assalamualaikum..
Lama gler doe aku tak post at blog nie, sbb tak de bnde yg menarik. Lagipun skunx ny au bzy ckit meh. . mklumlah bled ah dlm bidang pelancongan ni.. jd bzy gurlz meh! wah!! Penat masih terasa selepas 4 hari 3 mlm pergi bercuti.. hehehe.. (smbil sengih2). . dari PERAK ke segamat (JOHOR) ke PAHANG. . hah! ! perjalanan yg agk lma bersama MARIATI dan 2 org manusia + seorg yg bergelar mak kpd kwn aku (pelik-pelik aku nie) . . selama aku at sna aku epy cgt tp dlm msa yg sma aku sakit hati. .  ha!! Plik an. Ntah ar mcm2 da jd tp ble kat can aku lupe sgla mslh kat perak. . tp ta ley la dok lma2 sbb NOORASHIMAH n SITI NURSAIDATUL SHARINA ku biarkn. . 

sbnrnye aku nak cter ckit ksah aq.. ta tau la pe yg de at aty aq nie.. btul ke atau sekadar mimpi.. aku break ngan ex aku MOHAMMAD RIDZUAN SHAFIEE pd OGOS 10. . aku syg cgt kat dye sehinggakan fam dah merestui hubungan kmi.. tapi sayang (dalam nada) hehe.. sume tu tak mcm yg disangakakan.. *kusangkakan panas berpanjangan rupanya gerimis mengundang. . skung da sethun lebi kteorg ptus.. n mksdnye da sethun jg la aku SINGLE.. wah.. bTOL ke nie?? Cam ta cye je doe.. hari demi hari masa nan berlalu.. feeuw mood jiwang plak.. aku meniti kehidupan tak seperti selalu..hidup tanpa teman istimewa, sunyi dan sunyi. . bg aku WAKTU tu CINTA dah ta dew lg tuk LELAKI dlm eydup aku. . heeh nampak tak aku SAYANG dye sgt2. . tu la lelaki ble tak sayang tak cinta meminta2 sume tu.. bled ah syang dah cinta tak pernah nak hargai. . sial jerk !! bodo jerk!! Bengang. . dah tukar MOOD MARAH. . hidup aku sepenuhnya di CANGKAT LADA, PERAK bersama kwn2..

mula kehidupan aku disini aku cube lupekn segala ttg dye, aku kenal ngan sorg mamat ni yg digelar MAT SALLEH kat cni.. muka dye ade mcm kacuk la nme dye MOHAMAD FAHMI yang lahir pda 31 mac 1992. . first knal wktu kat pagar tme blk klas dye pnggil wei bju itam ce cni jap, kjap je.. nak num fon bley?? Tme tue aku still an JOCKER  k aku pon kta la bg num kmu ty aku m.cll.. dtik permulaan knal dye. . first kuar tgk wayang an SITI n ACHIK. . tme tue dye still de gf.. kmi cme kwn bek.. dye percya aku smpikn dye cerita everything ttg dri dye. . ( utk pengetahuan ko aku msih simpan segala rahsia ko tp ko) . .namun  bak kta org cinta tak boleh dipaksa. . first knal kmi cume TTM.. aku ta mmpu jd lebih sbb aku msih ta mmpu lupekan J0CKER.. aku msih mencube dan mencube. Nampaknya kmi mmg tak serasi, berbeza pendapat, bertentangan perangi.. aku bukan seorg yg pndang harta, aku bkn seorg yg ingnkn paras rupa.. aku cma nak seorg yg paham akan sikap n tingkah ku.. AKU TAK SUKE DIKONGKONG lA!! Itu yg berlaku waktu aku berkwn ngan dye. . bru kawan wei blum kaple lg. . dye ade minta sygkn dye lebih seorg kwn tp aku ta mmpu lkukan sume tue.. akibat drpd tu kmi pun mula renggang n bergduh setiap hari.. hari2 de je yg ta kne sehinggakan stu kejadian yg wat dye benci aku kot.. biarlah dye nak benci aku, tp aku ta suke benci org sbb aku bkn jnis benci org.. wlu pe pon, ntara kte bnyk jg kngn wlupn hanya sementara. . aku tak kn lupe kngn2 kte.. skung dye dah bahgia bersama insane yg disayangi dak klas aku jg nme dye NURUL ASYIKIN.. deorg mmg serasi.. sama cntik n nsem.. ha!! Nampak tak serasinye?? Aku da korg berkekalan k.. tp aku sedey sbb skunx ny ktorg bergduh n tak bertegur spe.. knpe?? Tak thu ar nak kte.. aku ttap nggap dye kwn aku sbb aku msih igt jnj dye wktu at taman KLCC wlupepon berlku aku ttap kwn dye..

aku ada 4 org sahabat yg paling aku sayang WAN HANA HAIKA, NOORASHIMAH, SITI NURSAIDATUL SHARINA n MARIATI. .  tp post kli nie pasal kaum LELAKI nnt aku cter ttg kami shabat nie yer. . aku kat CL 24 jam ngan kwn2 aku nie.. tak pernah lari wlu sedetik. .

2 comments:

Penyerang / Penasihat