Wednesday, 21 September 2011

sIape dYe??



Assalamualaikum.. 
heelo.. sume.. wah!! hari yg indah ditemani yg tersyg.. sy HAPPY HAPPY HAPPY. . tau tak.. sekarang dye dah tak sakitkn HATI sy lg..  tp lpas nie tak tau la.. korg mesti pelik an cpe la LELAKI tue coz waktu kat post yg lepas aku tak de cter pon pasal dye.. Nie aku nak cter at lu owg pasai dye ckit meh.. 
NOVEMBER 10 aku mula kenal ngan sorang mamat nie.. nama dye bnyk, org pempuan slalu pnggil dye nma ZARUL klu lelaki pnggil dye YAN.. ha!! Bnykkn nma dye?? Aku slalu pnggil dye JERUNG JANTAN sbbny?? Secret la.. cre kteorg knal plik banyak.. mula2 sbbnye aku de pgg SATU RAHSIA BESAR dye t tme tue ktowg tak knal lg.. ha!! Cm ne ley de rahsia an?? Ade la.. hehehe.. n then stu malam tue aku uar jln2 ngan WAN HANA HAIKA.. dye plak ngah JUMPA GURLZ dye kat umah sewa yg sma dgn aku.. kmi pon kuar jln2 secara tbe2 de org slow sebelah kmi, aku pon terkejut n cube utk memecut nmun dgn cepat dye suh slow n minta aku simpan rahsia dye, aku pelik hahah dlm kesempitan aku amik kesempatan.. (JAHAT sekejap) aku ckp : boleh tp dgn syarat top tok aku.. hahaha.. aku pon bg num CELCOM aku n dpt la toppnye.. n dye m.cll num aku gy tau tu num dye n tny dah dapat topp ke blum.. itulah detik permulaan ktorg knal..

NOVEMBER 10 aku mula kenal ngan sorang mamat nie.. nama dye bnyk, org pempuan slalu pnggil dye nma ZARUL klu lelaki pnggil dye YAN.. ha!! Bnykkn nma dye?? Aku slalu pnggil dye JERUNG JANTAN sbbny?? Secret la.. cre kteorg knal plik banyak.. mula2 sbbnye aku de pgg SATU RAHSIA BESAR dye t tme tue ktowg tak knal lg.. ha!! Cm ne ley de rahsia an?? Ade la.. hehehe.. n then stu malam tue aku uar jln2 ngan WAN HANA HAIKA.. dye plak ngah JUMPA GURLZ dye kat umah sewa yg sma dgn aku.. kmi pon kuar jln2 secara tbe2 de org slow sebelah kmi, aku pon terkejut n cube utk memecut nmun dgn cepat dye suh slow n minta aku simpan rahsia dye, aku pelik hahah dlm kesempitan aku amik kesempatan.. (JAHAT sekejap) aku ckp : boleh tp dgn syarat top tok aku.. hahaha.. aku pon bg num CELCOM aku n dpt la toppnye.. n dye m.cll num aku gy tau tu num dye n tny dah dapat topp ke blum.. itulah detik permulaan ktorg knal.. haha.. first kuar an dye kt org gy T.I waktu yg kuar AKU, SYIMA, DYE n ABG ZAM. . kteorg gy pusing2 T.I, KARAOKE n MAM at kdai WANA.. time tue besh bangat deh.. deowg blanja makan SIAKAP 3 RASA.. heheh ni sume gara2 syima yg nak.. pas tue time balik de tragedi kereta yg kteorg nek tetbe DRIFT.. pergh time n yawa aku 50/50 doe.. first time jd cam tue kut.. lpas tue dye pujuk aku.. so romentik (mcm setan an).. lpas tue ktorg seperti bese.. lepak at WESTERN ramai2 n hari2.. waktu pun berlalu.. aku hanya anggap dye seorg abg sbb waktu tue aku masih sayang at EX aku JOCKER.. dye ade minta tweet2 an aku.. tp ..... smpi stu hari ktorg GADOH besar n lama kut.. nie sume punca salah faham.. *geram len kali tny dlu bru nak tduh jgn dgr ckp org.. time tue msing2 EGO.. biar bergadoh.. aku rasa sedey ngan dye sbb time tue jga aku ngan SAHABAT2 aku pon ta okey.. aku sorg je jalani hidup.. time tue aku dibawah.. aku btol2 rasa tertindas,.. n aku rindu kteorg yg dulu.. sakitnya hati aku time tue smpi kwn2 aku pon tipu n wat aku gaduh.. lam jga kte org gaduh hampir sebulan.. bygkan time gadoh DYE kuar ngan AIKSHAH nek motor.. mcm2 cter aku dgr.. mcg, cll,.. pergh terasa dipermenkan siut. . tp igt aku berdiam diri?? aku pon balas dgn cra kasar gak.. tp aku bkn kuar ngan dak LAKI.. dpan MATA dye aku LEPAK.. hari2 kteorg sling sakitkan aty antara satu sama lain.. smpai satu tahap msing2 dah ta ley sabar n luahkan pe yg kteorg rsa.. lpas dri tu kteorg rapt mcm dulu n lebih rapat dari dulu.. n start tue dye bnyk amik aty aku.. wat aku epy, if sy ade mslh dye wat aku gelak.. kdg2 aku rsa kenangan dulu wujud .. dye mirip ex aku tp aku tau dye adlh dri dye.. feuww jiwang la PULOK.. semakin hari semakin sayang.. mcm lgu aji dan nurul tue... tue yg terjd.. kteorg mkin CLOSE n CLOSE.. n now dah mcm KAPLE wlupun tak DECLAIRE yg sah lg.. hahaha.. tguu msa ktanya.. yea.. HAPPYNYE.. aku hope dye pegang kata2 dye n tak lupe jnj dye.. HA!! bkn pe sbb dye dah jumpa fam aku.. n mcm2 membebel kat FAM aku smpi FAM aku pun dah amanahkan jga aku.. AMIK kau WAWA ZULKIFLI.. dah tak boleh NAKAL n JAHAT mcm dulu lg.. 


*p/s wat awak.. : saya nak bagitahu saya dah mula sayang awak macam yang awak minta dulu kat saya.. tapi saya tak dapat bagi cinta sebab saya belum hak milik awak..saya harap awak hargai saya seadanya k.. SAYANG AWAK. .

No comments:

Post a Comment

Penyerang / Penasihat