Sunday, 20 November 2011

Miss Sume!!

Assalamualaikum..

Post aku kali nie aku nak bg tahu yg aku RINDU kat FAMILY aku.. SAHABAT2 aku.. n DAK2 KELAS AKU.. org sume dah cuti tp aku?? cbuk dgn hal kolej lg.. tp lpas 9/12/11 aku free dr sebrg aktiviti n akn meluangkan sepenuh masa kat rumah di SERI ISKANDAR..

by the way.. sebenarnya aku nak gy tahu aku rindu kat SYIMA, SITI n ATY.. nak tak nak korg kne thu sbb aku nak citer hehehe.. padan la muka.. sbbnya aku at umah sewa kan., so aku slalu terigt org yg rjin gerakkan aku.. time kte masak.. time kite basuh baju.. kemas rumah.. selalu sama2 skung aku sowg2 jerkk.. pdan muka kau wawa igt de org nak simpati.. puek..:P bile aku gy kdai an aku terigt cima yg suka makan ais krim, aty yg suka beli air coke and siti dah tentulah toppnya.. so!! aku nak bg tau aku rindu sume tue.. cpat lah masa berlalu.. nak jumpa kawan2 kesyangan aku.. tp yg wat aku terasa cgt dah ta de org yg nak epykn aku, wat aku glak ary2 bile aku sedih.. dah tak de org yg wat aku ley lpe prob aku n ta de lg yg nak support anything n beri aku semangat.. i MISS that..

insan sepi.. ZAIDATUL AZWA ZULKIFLI..

No comments:

Post a Comment

Penyerang / Penasihat